The Storytelling Corner

Un loc…mai altfel…

Prin calatoriile mele in tara am avut ocazia sa dau peste locuri minunate de care imi voi aminti cu drag mereu. Asa mi s-a intamplat in Timisoara.

In incercarea mea de a gasi un loc linistit si cum imi place mie sa zic “mai altfel” ca sa beau o cafea, am dat peste Atelier Art&Co. O cafenea intima, cu oameni faini si predispozitii sper arta si lucruri frumoase. De la expozitii de pictura, fotografii, muzica faina si proiectii de film. In functie de seara in care ajungi acolo te bucuri de fiecare in parte.

Miercurea e proiectie de film. Nu va ganditi acum ca se transforma intr-un cinema mai mic si elita Hollywood-ului se muta pe Str. Oituz, nr. 5. O sa puteti vizioana filme ce mai rar vad panza cinema-urilor. Ultima data am vizionat “Kekexili – Mountain Patrol“, un film emotionant despre dorinta unor oameni simpli de a schimba lumea. am vazut o expozitie de fotografie impresionanta si am ascultat muzica de calitate. Si uite asa e in fiecare miercuri, cate un film care te pune pe ganduri…

Ar fi multe de spus despre acest loc, dar fiecare savureaza altfel momentul si se bucura de el in diferite forme. Asa ca daca drumurile ca vor duce vreodata pe acolo nu ezitati sa va opriti si sa savurati momentul.

Cu drag,

Un calator neobosit…

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: