The Storytelling Corner

Sala Radio – la prima intalnire

Sala Radio, 16 Noiembrie, eu si multi alti oameni pasionati de muzica.

La invitatia unui drag prieten am zis sa am o prima intalnire cu sala de concerte 🙂 Asa ca seara obisnuita de miercuri s-a transformat intr-o seara de cultura si networking. Am trait 2 ore emotii si stari pe care doar muzica clasica ti le poate oferi.

 Orchestra de Camera Radio, sub bagheta dirijorului Sabin Pautza, au incantat publicul si m-au facut sa imi doresc sa ma intorc in acea lume frumoasa in care emotiile sunt traduse in muzica.

Pot sa ma indragostesc de un pian? Daca nu, atunci eu sunt exceptia de la regula. Solistul Lucian Velicu ne-a aratat ca poti sa faci din muzica un stil de viata.

Daca simti vreodata ca lucrurile nu mai au sens, sa asculti asa muzica interpretata cu pasiune si daruire ca si cum viata ar depinde de acel sunet care iese din coardele unei viori sau clapele unui pian. Asa a fost prima mea intalnire muzicala cu Sala Radio. Am ramas buni prieteni si ne vom mai vedea fara doar si poate.

Recitatului muzical i-a urmat o degustare de vin. Am cunoscut oameni noi, am revazut oameni “vechi”, in atmosfera unui loc cu mare incarcatura culturala.

Mii de multumiri celui care a facut aceasta intalnire posibila(Costin Staicu) si oamenilor care m-au facut sa ma bucur si mai mult de moment.

 

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: