The Storytelling Corner

Happy Feet 2 – bucuria de a fi copil

Desenele animate au reusit mereu sa ma binedispuna, sa scoata la iveala bucuria de copil pe care nu ar trebui sa o pierdem niciodata.

Aseara Happy Feet 2 a scos la iveala copilul din mine. Voci puternice, o coloana sonora impresionanta, dar si un mesaj profund. Erik, fiul lui Mumble si al Gloriei, incearca sa isi gaseasca talentul trecand prin diferite situatii alaturi de prietenii si familia sa.

In acelasi timp regizorul George Miller aduce in discutie si alte mesaje puternice : sa iti ajuti aproapele, sa te accepti asa cum esti, sa nu iti pierzi speranta si optimismul indiferent de greutatile ce se ivesc.

Distributia din prima parte a filmului revine si pentru aceasta continuare, asa ca Mumble este interpretat de Elijah Wood, vocea Gloriei apartine cantaretei Pink, iar Ramon/Lovelace este redat de inconfundabilul Robin Williams. Noi voci apar in partea a doua a filmului dar si noi personaje : Brad Pitt si Matt Damon care dau voce celor 2 krili Will si Bill, Sofia Vergara – Carmen, iubita lui Ramon, dar si cei mici : Erik, Atticus si Bo.

Coloana sonora este impresionanta introducand atat piese originale cat si cover-uri celebre : Under pressure – Queen, E lucevan le stele – Puccini.

M-am simtit minunat in sala, filmul este un succes, si merita vazut atat de cei mici cat si de cei mari; plus experienta IMAX nu trebuie uitata. La sfarsit o sa vreti sa spargeti balonasele de sapun 🙂

Enjoy!

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Happy Feet 2 – bucuria de a fi copil

  1. Ma bucur sa gasesc posturi interesante si sper sa mai vii cu noutati.Bafta in continuare si la mai multe posturi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: